18-24 Mart 2024 Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlı sağlığına yönelik hastanemiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.
28 Mart 2024

Yaşlı sağlığının korunması ve sağlıklı yaşlanma ile ilgili farkındalığın arttırılmasına yönelik 18-24 Mart 2024 Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaşlı sağlığına yönelik hastanemiz
 tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Hastanemiz Başhekim Yardımcısı, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Eğitim ve Enfeksiyon Hemşireleri tarafından yaşlı bakımevi ve hastanemiz palyatif
servisi ziyaret edilerek ,yaşlı sağlığı ile ilgili broşürler dağıtılmış olup bilgilendirmeler yapılmıştır. 19-21 Mart 2024 tarihlerinde hastanemiz YAŞAM Polikliniği tarafından Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Nutrisyon ve Diyabet Hemşiresi eşliğinde sağlık hizmeti ihtiyacı olan kişilere ev ziyareti yapılmıştır.